Makaron Romanoff II
Makaron Romanoff II może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, śmietany, makaron jajeczny szeroki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron Romanoff, Makaron Romanoff, oraz Makaron Romanoff z pieczarkami.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron jajeczny aż do al dente.
W dużej misce wymieszać śmietanę, 1/4 szklanki startego parmezanu, szczypiorek, sól, zmielony czarny pieprz i czosnek.
Wymieszać z masłem lub margaryną do gorącego makaronu jajecznego. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Ułożyć makaron na ciepłym talerzu i posypać pozostałym 1/4 szklanki startego parmezanu.