Makaron Romanoff II

Makaron Romanoff II
Makaron Romanoff II może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, śmietany, makaron jajeczny szeroki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron Romanoff, Makaron Romanoff, oraz Makaron Romanoff z pieczarkami.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron jajeczny aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
W dużej misce wymieszać śmietanę, 1/4 szklanki startego parmezanu, szczypiorek, sól, zmielony czarny pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać z masłem lub margaryną do gorącego makaronu jajecznego. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
5
Ułożyć makaron na ciepłym talerzu i posypać pozostałym 1/4 szklanki startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
MakaronyMakarony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn