Makaron pomidorowo-szpinakowy pieczony na ogniu
Pieczony na ogniu pomidorowo-szpinakowy Pastan to bezmleczne przepis z 3 porcjami. To danie główne ma 319 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka śmietany szpinak, sól i pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ogień pieczone pomidory makaron, Makaron z pieczonych pomidorów i bazylii, oraz Pieczony pomidorowy makaron z cukinią z Pulpetami z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj linguine i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 11 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół. Wymieszać w ogniu pieczone pomidory i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować 1 minutę przed dodaniem śmietany szpinak. Gotować i mieszać 5 minut; doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać odsączone linguine do sosu pomidorowego przed podaniem.