Makaron pełnoziarnisty z białą fasolą i szpinakiem
Makaron pełnoziarnisty z białą fasolą i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 404 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka penne, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Szpinak Z Pomidorami, Białą Fasolą I Szpinakiem Przepis, Spaghetti pełnoziarniste z Podsmażonymi porami, białą fasolą i orzechami włoskimi, oraz Pełnoziarniste Penne w / No-Cook sos pomidorowy & biała fasola.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, aż al dente, o 10 protokół lub zgodnie z zaleceniami opakowania.
Ciepła 1 Łyżka. olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą i 1/4 łyżeczki. sól i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tosty, o 5 protokół.
Przełożyć do małej miski.
Ciepłe Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszać fasolę, szpinak i bulion i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż szpinak zwiędnie, 2 do 3 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Dodaj makaron do sosu, mieszając w zarezerwowanej wodzie do gotowania makaronu 1 łyżka. w czasie, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprawić solą. Podzielić na 6 miseczek i posypać każdą porcję bułką tartą.