Makaron Pesto & pomidorowy z chrupiącymi okruchami
Pesto & pomidorowy makaron z chrupiącymi okruchami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jeśli masz pesto bazyliowe, ząbki czosnku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto pomidorowo-anchois z chrupiącymi okruchami, Makaron z cukinią i bazylią z okruchami pesto, oraz Summer Sun Złoty makaron pomidorowy z bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i pół garnka ugotować delikatnie w 2 łyżkach oliwy z oliwek przez 10 min.do 10 minut. Wymieszać pomidory z cukrem i przez 15-20 min.aż do sosu. Wymieszać w połowie pesto, niektóre przyprawy i kilka papryczek lub oliwek, jeśli je masz. Przykryj i ogrzej się.Podczas gdy sos się gotuje, podgrzewa się do 220C / 200C wentylator / Gaz
Na dużą blachę do pieczenia wrzucić bułkę z dodatkiem 2 łyżek oliwy z oliwek, resztę garlic, orzeszków piniowych i parmezanu, jeśli jest to proste, ale specjalne danie.
Piec przez 10 min, mieszając kilka razy, aż złoty. Kropka nad masłem i powrót do piekarnika na 2 min więcej.Tymczasem przynieś patelnię osolonejdo wrzenia i ugotuj makaron.
Odcedzić, rezerwując trochę wody do gotowania. Wymieszać przez sos z odrobiną gotującej wody, aby poluzować, jeśli trzeba, marszczyć przez pozostałe pesto iServe rozproszone złotymi okruchami.