Makaron Pesto & pomidorowy z chrupiącymi okruchami

Makaron Pesto & pomidorowy z chrupiącymi okruchami
Pesto & pomidorowy makaron z chrupiącymi okruchami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 1,68 zł za porcję. Jeśli masz pesto bazyliowe, ząbki czosnku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto pomidorowo-anchois z chrupiącymi okruchami, Makaron z cukinią i bazylią z okruchami pesto, oraz Summer Sun Złoty makaron pomidorowy z bułką tartą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i pół garnka ugotować delikatnie w 2 łyżkach oliwy z oliwek przez 10 min.do 10 minut. Wymieszać pomidory z cukrem i przez 15-20 min.aż do sosu. Wymieszać w połowie pesto, niektóre przyprawy i kilka papryczek lub oliwek, jeśli je masz. Przykryj i ogrzej się.Podczas gdy sos się gotuje, podgrzewa się do 220C / 200C wentylator / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Na dużą blachę do pieczenia wrzucić bułkę z dodatkiem 2 łyżek oliwy z oliwek, resztę garlic, orzeszków piniowych i parmezanu, jeśli jest to proste, ale specjalne danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec przez 10 min, mieszając kilka razy, aż złoty. Kropka nad masłem i powrót do piekarnika na 2 min więcej.Tymczasem przynieś patelnię osolonejdo wrzenia i ugotuj makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odcedzić, rezerwując trochę wody do gotowania. Wymieszać przez sos z odrobiną gotującej wody, aby poluzować, jeśli trzeba, marszczyć przez pozostałe pesto iServe rozproszone złotymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn