Makaron Orzechowy Sezamowy

Makaron Orzechowy Sezamowy
Makaron orzechowy sezamowy wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 244 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 70 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz kiełki fasoli, makaron jajeczny, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Makaron Sezamowy Orzechowy, Makaron Sezamowo-Orzechowy, oraz Makaron Orzechowy Sezamowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki dressingu ubić w misce lub dzbanku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Włóż mange-tout, kiełki fasoli, pokrojoną czerwoną paprykę, pokrojone szalotki i makaron do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Zielona CebulaZielona Cebula
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zalać dressingiem i dokładnie wymieszać, aby wszystko dobrze pokryć.
4
Posypać sezamem i kolendrą / kolendrą i spakować w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
KolendraKolendra
KolendraKolendra
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn