Makaron orzechowy di Campania

Makaron orzechowy di Campania
Makaron orzechowy di Campania może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1371 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, oliwa z oliwek, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Małże W Stylu Kampanii, Sonia Carbone ' s Campania ziemniaki z papryką, oraz Makaron z sosem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W suchej patelni ustawić na średnim ogniu toast orzech przez dwie lub trzy minuty, często mieszając. Powinny być lekko rumiane i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Niech ostygnie przez 5 minut przed przystąpieniem.
3
Włożyć orzechy do robota kuchennego z listkami pietruszki i pulsować, aż osiągnie się delikatną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać masło i pulsować jeszcze kilka razy, aby nieco wymieszać.Ponownie włączyć maszynę i stopniowo dodawać oliwę w stałym strumieniu z ostrzem obracającym się w sposób ciągły. Po uzyskaniu gęstej i kremowej w pełni emulgowanej mieszaniny wyłącz maszynę i dodaj czosnek, parmezan, śmietanę i szczyptę soli i pieprzu. Pulsuj mieszaninę jeszcze kilka razy, aby dokładnie wymieszać.Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą wodą i osoloną wodą, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić i wrzucić makaron z sosem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Podawać natychmiast z dodatkiem sera do posypania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn