Makaron orzechowy di Campania
Makaron orzechowy di Campania może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1371 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, oliwa z oliwek, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Małże W Stylu Kampanii, Sonia Carbone ' s Campania ziemniaki z papryką, oraz Makaron z sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W suchej patelni ustawić na średnim ogniu toast orzech przez dwie lub trzy minuty, często mieszając. Powinny być lekko rumiane i pachnące.
Niech ostygnie przez 5 minut przed przystąpieniem.
Włożyć orzechy do robota kuchennego z listkami pietruszki i pulsować, aż osiągnie się delikatną konsystencję.
Dodać masło i pulsować jeszcze kilka razy, aby nieco wymieszać.Ponownie włączyć maszynę i stopniowo dodawać oliwę w stałym strumieniu z ostrzem obracającym się w sposób ciągły. Po uzyskaniu gęstej i kremowej w pełni emulgowanej mieszaniny wyłącz maszynę i dodaj czosnek, parmezan, śmietanę i szczyptę soli i pieprzu. Pulsuj mieszaninę jeszcze kilka razy, aby dokładnie wymieszać.Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą wodą i osoloną wodą, aż al dente.
Odcedzić i wrzucić makaron z sosem orzechowym.
Podawać natychmiast z dodatkiem sera do posypania.