Makaron muszkatołowy z pieczoną czerwoną papryką i sosem śmietanowym

Makaron muszka z pieczoną czerwoną papryką i sosem śmietanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, oliwę z oliwek extravirgin, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron muszkatołowy z pieczoną czerwoną papryką i sosem śmietanowym, Makaron z kurczaka z pieczonym sosem śmietanowym z czerwonej papryki, oraz Makaron z kurczaka z pieczonym sosem śmietanowym z czerwonej papryki.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać paprykę; gotować 2 protokół lub do ogrzania przez. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszać z octem; gotować 1 minutę lub aż płyn odparuje.
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
Umieścić mieszankę papryki w blenderze; proces do gładkiej. Powrót mieszankę papryki do patelni; gotować na małym ogniu, aż się ogrzeje.
Połącz pół na pół i pastę pomidorową w małej misce, mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszaninę pomidorów w mieszankę papryki, mieszając trzepaczką, aż dobrze się połączą. Wymieszać z mieloną czerwoną papryką.
Połączyć makaron i mieszankę papryki w dużej misce.
Dodać 1/2 szklanki sera, rzucając do herbu. Łyżka 1 1/3 szklanki makaronu do każdej z 6 misek; top każdy z około 1 1/2 łyżki sera.
Dekoruj bazylią, w razie potrzeby.