Makaron morelowy Kugel może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 413 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nektar morelowy, makaron z szerokim jajkiem, okruchy płatków kukurydzianych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Niskotłuszczowy Makaron Morelowy Kugel, Makaron Morelowy Kugel, oraz Makaron Morelowy Kugel.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 9x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody. Wymieszać z makaronem jajecznym i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W średniej misce dokładnie wymieszaj makaron jajeczny z 1/4 szklanki masła, serem śmietankowym, jajkami, 1/2 szklanki cukru i wanilią. Wymieszać z nektarem morelowym i mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar Morelowy
Opakowanie Wafle NILLA
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Miód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)