Makaron azjatycki w bulionie
Azjatycki makaron w bulionie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 341 kalorii, 19g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, ocet ryżowy, tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Podobne przepisy to Makaron azjatycki w bulionie z warzywami i Tofu, Azjatycki Rosół Z Gotowanymi Krewetkami, Przegrzebkami I Makaronem Soba, oraz Pięć strzępków makaronu długowiecznego na Nowy Rok od " Easy Asian Noodles.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, około 8 do 10 minut, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i podzielić na 4 duże miski do serwowania.
Połączyć wodę, sos sojowy, mirin, ocet, i imbir w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodaj tofu lub stek; dusić 4 protokół lub aż gotowane przez.
Sałatę, rzodkiewkę, marchewkę i zieloną cebulę podzielić między miseczki. Chochla gorący bulion i tofu lub stek nad makaronem.
Każdą porcję skropić kilkoma kroplami ostrego sosu i oleju sezamowego, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Mulderbosch Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Mocny nos guawy, skórki limonki i dojrzałej gruszki usztywniony wiciokrzewem i kwiatami pomarańczy. Soczyste podniebienie z bogatymi owocami pasji, przechodzącymi od nosa i kończącymi się cierpkimi cechami grejpfruta. Orzeźwiającą kwasowość doskonale niweluje Kremowy środek podniebienia i subtelna przyprawa pochodząca z dębu. Rocznik 2011 to bardziej owocowy styl, który jest świeższy i bardziej suchy w porównaniu do rocznika 2010. Rozkosznie dostępne wino, które jest bardziej smakowite w ustach.Partner z skorupiakami, grillowanym tuńczykiem, grillowanymi sardynkami, cytryną i pieczonym kurczakiem ziołowym lub gulaszem warzywnym.