Maida ' s Palm Beach Brownies
Maida ' s Palm Beach Brownies może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 346 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, orzechy włoskie, instant espresso w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Aktualizacja Palm Beach Brownies, Palm Beach Cooler, oraz Palm Beach Fizz Cocktail.
Instrukcje
Wyreguluj półkę piekarnika o jedną trzecią od dołu i rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Linia a metalowa patelnia o wymiarach 9x13x2 cali z nieprzywierającą folią lub papierem pergaminowym.Masło rozpuścić w ciężkim rondlu. Po prawie stopieniu zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać czekoladę. Mieszaj, aż czekolada będzie bardzo miękka, następnie usuń z ognia i pozwól czekoladzie stopić się w pozostałym ogniu butter.In miskę miksera stojącego, ubić jajka z ekstraktami waniliowymi i migdałowymi, solą, espresso i cukrem na dużej prędkości przez 10 minut. Na niskiej prędkości, dodać mieszaninę czekolady i pokonać tylko do wymieszania.
Wyjąć miskę z miksera i wymieszać z mąką i orzechami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 35 minut, odwracając patelnię od przodu do tyłu raz, aby zapewnić równomierne pieczenie (Maida pokrywa swoje ciasteczka luźno folią w połowie, aby zapobiec przypaleniu, ale ja nie). Pod koniec 35 minut ciasto będzie miało twardą skórkę, ale po przetestowaniu za pomocą wykałaczki pojawi się underbaked. I tak ich zdejmijcie.
Wyjąć patelnię z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Odwrócić ciasteczka na arkuszu cookie i usunąć folię. Okładka z papieru woskowanego i innego arkusza cookie..Odwróć ponownie. Ciasto najlepiej przykryć i schłodzić na kilka godzin lub na noc, zanim zostanie pokrojone w paski.