Maida ' s Palm Beach Brownies

Maida ' s Palm Beach Brownies
Maida ' s Palm Beach Brownies może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 346 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, orzechy włoskie, instant espresso w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Aktualizacja Palm Beach Brownies, Palm Beach Cooler, oraz Palm Beach Fizz Cocktail.

Instrukcje

1
Wyreguluj półkę piekarnika o jedną trzecią od dołu i rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Linia a metalowa patelnia o wymiarach 9x13x2 cali z nieprzywierającą folią lub papierem pergaminowym.Masło rozpuścić w ciężkim rondlu. Po prawie stopieniu zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać czekoladę. Mieszaj, aż czekolada będzie bardzo miękka, następnie usuń z ognia i pozwól czekoladzie stopić się w pozostałym ogniu butter.In miskę miksera stojącego, ubić jajka z ekstraktami waniliowymi i migdałowymi, solą, espresso i cukrem na dużej prędkości przez 10 minut. Na niskiej prędkości, dodać mieszaninę czekolady i pokonać tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć miskę z miksera i wymieszać z mąką i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec przez 35 minut, odwracając patelnię od przodu do tyłu raz, aby zapewnić równomierne pieczenie (Maida pokrywa swoje ciasteczka luźno folią w połowie, aby zapobiec przypaleniu, ale ja nie). Pod koniec 35 minut ciasto będzie miało twardą skórkę, ale po przetestowaniu za pomocą wykałaczki pojawi się underbaked. I tak ich zdejmijcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć patelnię z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Odwrócić ciasteczka na arkuszu cookie i usunąć folię. Okładka z papieru woskowanego i innego arkusza cookie..Odwróć ponownie. Ciasto najlepiej przykryć i schłodzić na kilka godzin lub na noc, zanim zostanie pokrojone w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn