Maida ' s Palm Beach Brownies

Maida ' s Palm Beach Brownies
Maida ' s Palm Beach Brownies może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 346 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, orzechy włoskie, instant espresso w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Aktualizacja Palm Beach Brownies, Palm Beach Cooler, oraz Palm Beach Fizz Cocktail.

Instrukcje

1
Wyreguluj półkę piekarnika o jedną trzecią od dołu i rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Linia a metalowa patelnia o wymiarach 9x13x2 cali z nieprzywierającą folią lub papierem pergaminowym.Masło rozpuścić w ciężkim rondlu. Po prawie stopieniu zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać czekoladę. Mieszaj, aż czekolada będzie bardzo miękka, następnie usuń z ognia i pozwól czekoladzie stopić się w pozostałym ogniu butter.In miskę miksera stojącego, ubić jajka z ekstraktami waniliowymi i migdałowymi, solą, espresso i cukrem na dużej prędkości przez 10 minut. Na niskiej prędkości, dodać mieszaninę czekolady i pokonać tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć miskę z miksera i wymieszać z mąką i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec przez 35 minut, odwracając patelnię od przodu do tyłu raz, aby zapewnić równomierne pieczenie (Maida pokrywa swoje ciasteczka luźno folią w połowie, aby zapobiec przypaleniu, ale ja nie). Pod koniec 35 minut ciasto będzie miało twardą skórkę, ale po przetestowaniu za pomocą wykałaczki pojawi się underbaked. I tak ich zdejmijcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjąć patelnię z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Odwrócić ciasteczka na arkuszu cookie i usunąć folię. Okładka z papieru woskowanego i innego arkusza cookie..Odwróć ponownie. Ciasto najlepiej przykryć i schłodzić na kilka godzin lub na noc, zanim zostanie pokrojone w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn