Madeleiny Miodowo-Migdałowe

Madeleiny Miodowo-Migdałowe
Madeleines miodowo-migdałowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz skórkę z cytryny, miód, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Madeleiny waniliowe i migdałowe, Madeleiny Miodowe, oraz Jogurt Miód Madeleines dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 12 (3-calowe) nonstick madeleine formy
Składniki, których będziesz potrzebować
MadeleineMadeleine
3
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło 12 madeleine formy obficie z masłem. Obtoczyć mąką i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MadeleineMadeleine
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ciasto: w średniej misce, za pomocą elektrycznego miksera ręcznego, ubić białka do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj mieszankę ciasta, masło, miód, wodę, skórkę z cytryny i ekstrakt z migdałów. Beat składniki na niskiej prędkości przez 30 sekund. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat, aż ciasto jest gładkie, o 2 protokół. Łyżka ciasto do przygotowanych form.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
MiódMiód
WodaWoda
6
Piec, aż krawędzie będą złote, a środek ciasteczek powróci po dotknięciu, około 15 do 16 minut. Ostudzić przez 5 minut. Za pomocą małej gumowej szpatułki Usuń madeleines i ułóż, zapiekany bok do góry, na stojaku z drutu. Ostudzić przez 15 minut i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn