Maca Toffi Z Migdałami
Maca toffi z migdałami może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciemnobrązowy cukier, masło, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada Toffi Maca Crack, Toffi maślane z migdałami i czekoladą, oraz Solona czekolada toffi angielskie z prażonymi migdałami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Umieść MACE w równej warstwie na patelni jelly roll o wymiarach 13 x 17 cali. Być może będziesz musiał złamać kilka Mac, aby dopasować patelnię,i powinieneś mieć dodatkową macę.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać brązowy cukier i natychmiast obniżyć temperaturę do niskiej. Gotować, mieszając, aż cukier całkowicie się rozpuści i zacznie pękać.
Skropić toffi na Macy i równomiernie rozprowadzić, aby przykryć szpatułką.
Przenieś macę pokrytą toffi do piekarnika i piecz, aż toffi stanie się lśniące przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać kawałkami czekolady.
Odstawić na 5 minut i rozprowadzić roztopioną czekoladę na Macy na pokrycie.
Posypać prażonymi migdałami i solą morską.
Przenieść macę do lodówki i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Schłodzone toffi rozbij na kawałki. Maca toffi będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku do 4 dni w temperaturze pokojowej, ale smakuje znacznie lepiej i przechowywać dłużej (choć prawdopodobnie nie potrwa długo) w lodówce.