Maca Toffi Kruche
Maca toffi kruche może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 248 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mocno brązowy cukier, masło, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Maca Krucha, Maca Toffi Z Migdałami, oraz Czekolada Toffi Maca Crack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 15-x 10-calowa galaretka z nieprzywierającą folią aluminiową. Ułóż MACE w przygotowanej patelni, łamiąc w razie potrzeby, aby dopasować i całkowicie przykryć dno patelni.
Masło i brązowy cukier zagotować w małym rondlu na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gotować, stale mieszając, 3 minuty. Dokładnie wlać mieszaninę równomiernie na MACE na patelni i rozprowadzić na Macach.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut. (
Mieszanina zacznie bąbelkować po około 10 minutach. Nadal piec do 15 minut.) Ostrożnie wyjąć patelnię z piekarnika do stojaka z drutu. (
Mieszanka nadal będzie bąbelkowa.)
Odstawić na 1 minutę w temperaturze pokojowej lub aż nie będzie już bąbelkowy.
Posypać wierzch równomiernie kęsami; odstawić na 1 minutę lub aż kęsy zmiękną.
Posypać migdałami; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Umieść patelnię w lodówce; schłodzić 30 minut lub aż czekolada będzie jędrna. Podzielić na około 20 sztuk. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia w lodówce.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy niesolonych Mac Manischewitz.