Maślanka Pomarańczowa Sorbet
Maślanka pomarańczowa Sorbet to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 829 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku pomarańczowego, syrop kukurydziany, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krew Pomarańcza Maślanka Sorbet, Maślanka Jagodowa Sorbet, oraz Maślanka Truskawkowy Sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki ubić w dużej misce, aż cukier w większości się rozpuści. Schłodzić w lodówce do bardzo zimnego, 1 do 2 godzin(patrz uwaga powyżej).
Wyjmij z lodówki i ubijaj, aby włączyć nierozpuszczony cukier. Ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Podawać natychmiast jako miękka porcja lub przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić na 2 do 3 godzin do stwardnienia.