Mój tofu Pot Pie z Homestyle Veggies. Wegańskie

Mój tofu Pot Pie z Homestyle Veggies. Wegańskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mój tofu Pot Pie z Homestyle Veggies. Wegańskie. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 40g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z kblog.lunchboxbunch.com posiada 104 fanów. Mieszanka rozprzestrzeniania maślany wegańskie, woda, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pot Pie Memories. Jestem fanką ciastek od dziecka. Trochę się wstydzę przyznać, że kiedyś błagałem mamę, żeby kupiła te pojedyncze placki z kurczaka z zamrażarki w sklepie. Kochałam ich. Aż do pewnego dnia w gimnazjum, kiedy przeczytałem etykietę i było tam coś w stylu 1200 kalorii i 70 gramów tłuszczu na ciasto. Spanikowałem i przysiągłem, że znowu będę jadł ciasto. Dopóki nie spróbowałem kuchennego ciasta Amy bez nabiału. Zakochałem się w nich. Wersja Amy dairy-free jest wykonana z tofu i jest wegańskie-i pyszne. Łuszcząca się skorupa. Kremowe nadzienie. Grube kostki tofu. Mniam. Ale wciąż zamrożony. Chciałem świeże ciasto! Potem pewnego dnia na Food Network widziałem Paula Deen whipping się quickie wersji Pie pot dla "easy dinners" odcinek jej show. Łatwo? Myślałem, że to wygląda na łatwe. Więc postanowiłem dać mu spróbować przy użyciu wszystkich składników wegańskich.Składniki Na Ciasto. Must have składniki na homestyle pot pie to marchew, groszek, grzyby i jakiś rodzaj cebuli. Użyłam szalotki. Musiałem również uwzględnić liść laurowy lub dwa i dużo kminku i czarnego pieprzu. Dodałam też trochę soku z cytryny, syropu klonowego i pietruszki do mieszanki smakowej. Używałem tofu zamiast tradycyjnego białka z kurczaka. I jak zawsze, gotowane i aromatyzowane wszystkie składniki przed dodaniem ich do mieszanki nadzienia ciasto. Zrobiłem dwuwarstwową skórkę-górną i dolną. I na marginesie, uważam, że to jest prawie zbyt chrupiące. Można łatwo uciec tylko robi górną skórkę i coraz więcej tego pyszne nadzienie na patelni. Twój wybór. Oto przepis...Kathy Homestyle Tofu Pot Pie*z czarnym pieprzem herbed double crustvegan, sprawia, że jeden duży placek
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Pieprz czarny Herbed Crust2 1/2 szklanki mąki pszennej pełnoziarnistej3/4 szklanki wody1 / 4 szklanki oleju1 łyżeczka soli1 łyżeczka proszku do pieczenia1 łyżeczka octu1 łyżka syropu klonowego1 łyżeczka czarnego pieprzu1 łyżeczka zmiażdżonego tymianku, świeży1 / 2 szklanki łyżeczki mąki fasolowej fava-garbonzo**opcjonalnie, dodaje orzechowego smaku i dodatkowych składników odżywczychzsypka mąki kukurydzianej * lepiej mieć trochę dodatkowego ciasta niż być trochę krótkim. Dlatego ten przepis ciasta przecenia trochę potrzeby Skórki.Nadzienie Do Pie Pot
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PszenicaPszenica
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Tofu1 blok (10 uncji) ekstra twarde tofu, kostka2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka soku z cytryny lub białego octu1 łyżka cumin1 łyżka pieprzu1 / 2 łyżki soli
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstra Mocne TofuEkstra Mocne Tofu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Veggie
5
Mix1 cytryna, wyciskana2 łyżki oliwy1 łyżki cumin2 filiżanki białe pieczarki, pokrojone2 filiżanki posiekane carrots4 szalotki, posiekane1 1/2 szklanki zielonego groszku, zamrożona1/2 szklanki natki pietruszki, posiekane2 łyżki wegańskiej maślany1 szklanka zwykłego pełnotłustego mleka sojowego3 łyżki vegenaise lub kwaśnego kremu2 łyżki mąki lnianej2 łyżki syropu klonowego3 łyżki proszku Maranta (naturalny substytut skrobi kukurydzianej)1 bay listek1/4 szklanki mąki pełnoziarnistej1 łyżki pieprzualta do smaku*opcjonalnie odrobina płynnego dymu.Wskazówki: * Rozgrzej piekarnik do 350.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Zielony GroszekZielony Groszek
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Majonez WegańskiMajonez Wegański
Siemię LnianeSiemię Lniane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Lubię zacząć od gotowania tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
1
Na warzywa. Posiekaj i przygotuj wszystkie warzywa. Spróbuj pokroić, pokroić w kostkę i posiekać wszystko o tej samej wielkości. Pomaga to w gotowaniu i jedzeniu. Użyłam resztek organicznych marchewek, które miałam w lodówce-idealne do nich zastosowanie. I łatwo posiekać na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2
Teraz podsmaż warzywa w średniej wielkości garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj olej, sok z cytryny i kminek na patelnię. Następnie dodać szalotki i część czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podsmażyć przez kilka minut, a następnie dodać maślaną masę, grzyby, marchew, pietruszkę i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Saute przez kilka minut, aż warzywa gotować trochę i wchłonęły cały płyn. Trochę browning na warzywa jest też dobre-podobnie jak tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Napełnianie Kontynuowane. Teraz możesz zakończyć tę mieszankę napełniania, dodając do mleka sojowego, Vegenaise lub kwaśną śmietanę, syrop klonowy, mączkę lnianą, pozostały pieprz i mąkę pełnoziarnistą. Mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Majonez WegańskiMajonez Wegański
SoymilkSoymilk
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
7
Zagęszczanie wypełnienia. Następnie powoli mieszać w proszku maranta szczypta na raz. Zbyt duże mieszanie w jednym czasie może prowadzić do zlepiania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
8
Następnie dodaj liść laurowy. Przykryj garnek pokrywką i włącz średni do gotowania na wolnym ogniu. Uwaga: jeśli w tym momencie mieszanina wygląda nieco wodnisto, to jest w porządku. Ale jeśli wydaje się trochę zbyt suchy dodać trochę więcej mleka sojowego (lub bulion wegetariański, jeśli masz go pod ręką).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoymilkSoymilk
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Połącz wszystkie składniki suchej skórki (z wyjątkiem mączki kukurydzianej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Dobrze wymieszać. Następnie dodaj wszystkie płynne składniki, aż powstanie ładne, suche ciasto. Jest to podobne do ciasta biszkoptowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Przygotowanie Patelni. Przygotuj patelnię pie POT do skorupy, rozpylając trochę oleju rzepakowego i posypując go mączką kukurydzianą. Użyłem głębokiego 8 " cake pan-nie tradycyjne danie ciasto, ponieważ byłoby zbyt płytkie dla wszystkich nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
14
Ciasto przekładamy na obsypaną mąką powierzchnię i zagniatamy. Ciasto podzielić na dwie połówki-jedną nieco większą od drugiej. Większy z dwóch będzie używany do skorupy dolnej.1
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
15
Rozwałkuj dolne ciasto do około 1/4 cala grubości. Nie chcesz, aby ta skorupa była zbyt gruba. Staraj się zachować ładny kształt koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
16
Ułożyć skórkę na przygotowanej patelni i mocno docisnąć ciasto do boków. Poke kilka otworów widelca w powierzchni skorupy i złożyć skorupy boczne ładnie po bokach. Formuj, jak chcesz. Włóż tę patelnię do piekarnika, aby wstępnie upiec skórkę przez około dziesięć minut. Zapewni to po prostu, że nie wyjdziesz z ciasta na dnie ciasta.1
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Rozwałkuj wierzchnią warstwę ciasta do grubości 1/8 cala. Lubię super łuszczącą się i cienką skórkę górną, ale możesz dostosować, jak chcesz. Wystarczy upewnić się, że skorupa jest wystarczająco duża, aby pokryć powierzchnię wypełnionej patelni-i trochę więcej, aby zabezpieczyć boki. Odstaw górną skórkę na bok. Uwaga: Możesz również poczekać do tej pory, aby rozwałkować ciasto, ale mój faktycznie siedział dobrze na desce do krojenia przez kilka minut.1
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
18
Sprawdź co z warzywami. Odsłaniać i mieszać trochę, aż nadzienie będzie gęsta, ale SOS podobny konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
19
Usunąć liść laurowy. Teraz delikatnie złożyć gotowane kostki tofu. Pozostawić na wolnym ogniu jeszcze przez kilka minut podczas oglądania i delikatnie mieszać-gotując część pary. Wypełnienie będzie trochę jędrne po ochłodzeniu. Pamiętaj, aby gotować więcej pary, jeśli mieszanina wydaje się zbyt wodnista.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
20
Pobierz patelnię ciasto i dolnej skorupy z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
21
Niech ciasto crust i ciasto nadzienie ostygnie przez około pięć minut. Następnie wlać nadzienie do patelni. Wypełnienie: 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
22
Odzyskaj wierzchnią warstwę ciasta. (Lub rol go, jeśli jeszcze nie masz.) Delikatnie połóż górną warstwę skorupy na nadzieniu. Zabezpieczyć bok ciasta palcami. Użyj tępy koniec widelca, aby pretty Pie zagniecenia w krawędzi skorupy. Poke około 6 otworów widelcowych w górnej części skorupy dla pary do odpowietrzenia w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1
Szczotkowanie Skórki Ciasta Przed Pieczeniem:1
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2
Piec w temperaturze 350, przykryty lekko folią, przez około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Wyjąć folię i piec przez dodatkowe 10-15 minut. Jeśli skórka nie jest idealnie rumiana na wierzchu, możesz użyć "broil" przez nie więcej niż 5 minut. Uważaj, aby upewnić się, że skórka nie spala się lub nie jest zbyt brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Składniki

33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMaranta w proszku (naturalny substytut skrobi kukurydzianej)Maranta w proszku (naturalny substytut skrobi kukurydzianej)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki12 łyżeczki czosnku w proszkuz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana marchewkaposiekana marchewka6krewetki i żyłkiposypać mączką kukurydzianąposypać mączką kukurydzianą12 łyżeczki czosnku w proszkudo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.block extra firm tofu, cubedblock extra firm tofu, cubed23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMączka z siemienia lnianegoMączka z siemienia lnianego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozgnieciony tymianek, świeżyrozgnieciony tymianek, świeży2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykłe pełnotłuste mleko sojowezwykłe pełnotłuste mleko sojowe1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty12 łyżeczki czosnku w proszkusok z cytryny lub biały ocetsok z cytryny lub biały ocet1dashopcjonalnie a dymu płynnegoopcjonalnie a dymu płynnego12 łyżeczki czosnku w proszkuczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolejolej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka posiekanapietruszka posiekana3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielony groszek, mrożonyzielony groszek, mrożony12 łyżeczki czosnku w proszku1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)6krewetki i żyłkiCzarny Pieprz Herbed CrustCzarny Pieprz Herbed Crust1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek6krewetki i żyłkisól do smakusól do smaku4szalotki, posiekaneszalotki, posiekane6krewetki i żyłkilepiej mieć trochę więcej ciasta, niż być trochę krótki. Dlatego ten przepis na ciasto przecenia trochę potrzebną skórkęlepiej mieć trochę więcej ciasta, niż być trochę krótki. Dlatego ten przepis na ciasto przecenia trochę potrzebną skórkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweŁyżka mąki fasolowej Fava-garbonzoŁyżka mąki fasolowej Fava-garbonzo6krewetki i żyłkiKathy ' s Homestyle Tofu Pot PieKathy ' s Homestyle Tofu Pot Pie6krewetki i żyłkiTofuTofu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calavegan maślany spreadvegan maślany spread33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calavegenaise lub kwaśna śmietanavegenaise lub kwaśna śmietana6krewetki i żyłkiVeggie MixVeggie Mix1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 44731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki białe, pokrojone w plasterkipieczarki białe, pokrojone w plasterki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących6krewetki i żyłkiopcjonalnie dodaje orzechowy smak i dodatkowe składniki odżywczeopcjonalnie dodaje orzechowy smak i dodatkowe składniki odżywcze
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn