Lżejsze Ciasteczka Czekoladowe
Lżejsze ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, sodę oczyszczoną, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowe ciasto czekoladowe z lodami (lżejsze ), Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, oraz ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz owies, mąkę, sodę oczyszczoną i sól w robocie kuchennym i pulsuj, aż owies zostanie drobno zmielony. Odstawić.
W misce miksera, masło, cukier i nektar z agawy śmietany do lekkiego i puszystego.
Dodać jajko i wanilię i wymieszać, aż będzie gładka i błyszcząca. Zmniejszyć prędkość miksera do najniższego ustawienia i stopniowo dodawać mieszaninę mąki aż tylko włączone; mieszać w czekoladzie.
Spadek poziomu łyżki ciasta na maty silikonowe wyłożone blachy do pieczenia, 2 cale od siebie (12 ciasteczka na arkuszu).
Przełożyć prześcieradła do lodówki i schłodzić ciasteczka, aż staną się twarde, około 30 minut.
Piec, aż lekko złoty wokół krawędzi, o 12 do 14 protokół, obracając patelnie w połowie.
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika i ostudzić na arkuszach przez 1 minutę; przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.