Lód Kokosowy

Lód Kokosowy
Lód kokosowy może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 100 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Mieszanka cukru, barwnika spożywczego, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Podobne przepisy to Tosty Kokosowe Zimne Lody Bananan, Lody Z Awokado, oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania.

Instrukcje

1
Wyłóż patelnię o wymiarach 7 x 7 cali pergaminem lub papierem woskowanym. W rondelku ze średnim grubym dnem delikatnie podgrzej cukier i wodę, nie gotując, aż cukier się rozpuści. Następnie doprowadzić do wrzenia i gotować, aż osiągnie 240 stopni F/120 stopni C na termometrze cukierków lub trochę syropu upuszczonego w szklance zimnej wody tworzy miękką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zdejmij z ognia i natychmiast dodaj wanilię i kokos. Kontynuuj mieszanie, aż mieszanina zacznie gęstnieć, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
3
Wlej połowę mieszanki do przygotowanej patelni i wypoziomuj powierzchnię nożem lub szpatułką. Zabarwić drugą połowę mieszanki, mieszając barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
PatelniaPatelnia
4
Wlej różową mieszankę na drugą warstwę i wypoziomuj powierzchnię. Mocno dociśnij grzbietem łyżki i pozostaw do stwardnienia. Gdy jest twardy, WYJDŹ z patelni, wyjmij papier i pokrój w kwadraty ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn