Lukier Waniliowy Latte

Lukier Waniliowy Latte
Lukier waniliowy Latte może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na napoje. Ten przepis służy 8 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Przyprawione ciastka Chai Latte Mix ciastek z lukrem waniliowym, Latte Waniliowe, oraz ICED Vanilla Soy Latte.

Instrukcje

1
Ubić cukier, masło i ekstrakt wanilii razem w mikserze stand do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
2
Dodać pół na pół; ubijać, aż lukier będzie puszysty. Wymieszać kawę, aż do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KawaKawa

Wyposażenie

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Można spróbować D ' Alfonso-Curran Albarino. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Nuty podniebienia czyste i wyraziste, ta hiszpańska biała odmiana prezentuje dojrzałą gruszkę, melon i wiciokrzew z nutami marcepanu i cynamonu. Pięknie zorganizowany z bogatą teksturą i jędrnymi taninami, ten Albariño jest doskonale zrównoważony, choć jego długie, ostre wykończenie. Połącz z ostrygami, świeżymi krabami lub krewetkami, małżami gotowanymi na parze, grillowaną rybą, sałatką z buraków i burraty, risotto, sushi i ceviche.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn