Lukier Miętowy Z Polewą Z Ciemnej Czekolady

Lukier Miętowy Z Polewą Z Ciemnej Czekolady
Miętowy lukier maślany z ciemną polewą czekoladową może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na lukier. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 800 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, czekolady, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki z ciemnej czekolady z lukrem malinowym, Babeczki z ciemnej czekolady z lukrem malinowym, oraz Wilgotne Babeczki Z Ciemnej Czekolady Z Lukrem Malinowym.

Instrukcje

1
W dużej misce, śmietana 1 1/3 szklanki cukru z 1/2 szklanki masła lub margaryny, i sól. Wymieszać ekstrakt, 2 łyżki mleka i pozostały cukier. Stopniowo mieszaj pozostałe mleko w lukier, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
LukierLukier
EkstraktEkstrakt
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Roztopić i wymieszać niesłodzoną czekoladę i 2 łyżki masła lub margaryny razem w kuchence mikrofalowej lub w podwójnym kotle. Podwoić tę glazurę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
MasłoMasło
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Ciasto z mrozem. Rur lukier przegrzebek na górnej krawędzi ciasta, aby utrzymać glazury z kapanie po bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
PrzegrzebkiPrzegrzebki
GlazuraGlazura
4
Polewamy polewą wierzch ciasta. Schłodzić, aż glazura się ustawi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn