Lukier Maślany Malinowy

Lukier Maślany Malinowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać Malina maślana lukier spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cukier puder, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Champagne Cake Z Lukrem Malinowym, Babeczki z ciemnej czekolady z lukrem malinowym, oraz Zwycięskie malinowe babeczki z szampańskim lukrem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania i wygładzenia po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
3
Uwaga: Pamiętaj, aby umyć i dokładnie osuszyć maliny przed dodaniem do lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
LukierLukier

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn