Lukier Maślany Francuski
Przepis French Buttercream lukier jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Ten lukier ma 501 kalorii, 1G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka ekstraktu z masła, cukru cukierniczego, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy, oraz Lukier Maślany.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc