Lukier Maślany

Lukier Maślany
Lukier maślany wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 362 kalorie, 0g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dobrze sprawdza się jako lukier. Mieszanka masła, cukru cukierniczego, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Dekorator Lukier Maślany, Batonik Maślany Lukier, oraz Lukier Maślany Cytrynowy.

Instrukcje

1
W dużej misce, śmietana razem masło, skrócenie, i wanilii. Wymieszać z cukrem, po jednej filiżance na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij w mleku i nadal mieszaj, aż będzie lekki i puszysty. Utrzymuj lukier przykryty, aż będzie gotowy do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
LukierLukier
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn