Lukier Maślany

Lukier Maślany
Lukier maślany to bezglutenowe i wegetariańskie lukier. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1014 kalorii, 1G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, barwniki spożywcze, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting), Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Najlepsze Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło ubić w dużej misce, aż będzie puszyste. Stopniowo dodawać 3 szklanki przesianego cukru cukierniczego, dobrze ubijając. Powoli ubić wanilią, solą i 1/3 szklanki mleka. Stopniowo ubijaj w 3 pozostałych filiżankach cukru cukierniczego. W razie potrzeby ubij dodatkowe mleko (1 do 2 łyżek stołowych), aby uzyskać lukier o konsystencji. W razie potrzeby odcień lukier różowy z 6 do 8 kropli czerwonego barwnika spożywczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn