Czerwony Lucjan z koprem włoskim i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 4324 kalorii, 604g białka, oraz 151 g tłuszczu każdy. Na 55,42 zł / porcja, ten przepis okładki 92% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, bulion warzywny, Lucjan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lucjan czerwony z koprem i pieczarkami, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Lucjan Czerwony Z Koprem Włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dobrze opłucz rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Odciąć 3 lub 4 nacięcia z każdej strony ryby, od góry do dołu posolić nacięcia i jamę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzać piekarnik do 450 stopni F. wcisnąć połowę plastrów czosnku w szczeliny.Natrzyj rybę odrobiną oliwy z oliwek, a resztę wylej na dno patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozłóż plasterki cytryny na dnie patelni, top plasterki cytryny z 1/2 pokrojonego kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść rybę na koprze, rozłóż pomidory, grzyby, wino lub bulion wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać sól i pieprz oraz pozostały koper włoski.Przykryć folią aluminiową i tył na 20-30 minut.Odkryć i posypać posiekane Topy pierzaste nad rybą, kontynuować pieczenie, aż skończy apprx 5-10 minutes.To podawać miąższ z ryby łyżką i top z warzywami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.