Lucjan czerwony w liściach winogron z masłem czosnkowo-kaparowym

Czerwony Lucjan w liściach winogron z masłem czosnkowo-kaparowym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filety z Lucjana z masłem ziołowym i kaparowym, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapalić grill lub podgrzać brojlery.
Posypać rybę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Nakładają się na dwa liście winogron i umieścić kawałek ryby w centrum. Złóż dno liści na środku ryby. Wchodzisz na boki liści jak koperty do zamknięcia ryby. Złóż górną część liści, aby ryba była całkowicie pokryta liśćmi winogron.
Posmaruj trochę oleju na opakowaniu, aby uszczelnić liście i uchronić je przed przyklejeniem do grilla. Powtórz z pozostałymi rybami, liśćmi winogron i olejem, tworząc w sumie osiem opakowań.
Grill lub smażyć paczki rybne, obracając raz, aż po prostu zrobić, o 8 minut we wszystkich 3/4-Cal-filety grube.
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu. Wymieszaj czosnek, skórkę z cytryny, kapary, sok z cytryny, natkę pietruszki i po 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Aby służyć, łyżkę sosu na opakowaniach liści winogron.
Alternatywy dla ryb: inne chude, białe filety rybne, takie jak rockfish, plamiak, pompano lub bas w paski, można zastąpić tutaj, ale pamiętaj, aby usunąć skórę.
Wino rekomendacja: agresywne smaki i kwasowość sauvignon blanc są idealne ze smakiem liści winogron i kwasowości cytryny i kaparów. Spróbuj butelki z północy Włoch.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.