Lucjan czerwony w liściach winogron z masłem czosnkowo-kaparowym

Lucjan czerwony w liściach winogron z masłem czosnkowo-kaparowym
Czerwony Lucjan w liściach winogron z masłem czosnkowo-kaparowym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filety z Lucjana z masłem ziołowym i kaparowym, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapalić grill lub podgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posypać rybę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Nakładają się na dwa liście winogron i umieścić kawałek ryby w centrum. Złóż dno liści na środku ryby. Wchodzisz na boki liści jak koperty do zamknięcia ryby. Złóż górną część liści, aby ryba była całkowicie pokryta liśćmi winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Posmaruj trochę oleju na opakowaniu, aby uszczelnić liście i uchronić je przed przyklejeniem do grilla. Powtórz z pozostałymi rybami, liśćmi winogron i olejem, tworząc w sumie osiem opakowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Grill lub smażyć paczki rybne, obracając raz, aż po prostu zrobić, o 8 minut we wszystkich 3/4-Cal-filety grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu. Wymieszaj czosnek, skórkę z cytryny, kapary, sok z cytryny, natkę pietruszki i po 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Aby służyć, łyżkę sosu na opakowaniach liści winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
WinogronaWinogrona
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Alternatywy dla ryb: inne chude, białe filety rybne, takie jak rockfish, plamiak, pompano lub bas w paski, można zastąpić tutaj, ale pamiętaj, aby usunąć skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bas W PaskiBas W Paski
PlamiakPlamiak
7
Wino rekomendacja: agresywne smaki i kwasowość sauvignon blanc są idealne ze smakiem liści winogron i kwasowości cytryny i kaparów. Spróbuj butelki z północy Włoch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Liście WinogronLiście Winogron
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn