Love Me polędwiczki-steki ze smażoną okrą

Love Me polędwiczki-steki ze smażoną okrą
Love Me polędwiczki Minute-steki ze smażoną okrą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 178 g tłuszczu, oraz w sumie 1861 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, pieczarki, rzepak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Love Me polędwiczki-steki ze smażoną okrą, Kocham Okrę! Fold Over Corn Cakes, oraz Bezglutenowe Smażone Okra (tak, smażone to!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić połowę masła w saute patelni (rezerwując drugi 1/4 szklanki) na średnim ogniu, i saute cebuli, aż karmelizuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
Dodać grzyby i gotować, aż staną się miękkie i zrezygnować z ich soki. Odcedzić i odstawić na bok. W innym rondlu ubij razem demi-glace, pastę pomidorową i czerwone Wino i duś na małym ogniu, pozwalając zmniejszyć i zagęścić. (Rozpocznij okra i stek zgodnie z poniższą instrukcją.) Tuż przed podaniem sosu ubijamy pozostałe 1/4 szklanki masła w kostkach i dodajemy mieszankę Grzybowo-cebulową. Smak i dodać sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F lub zgodnie z instrukcją producenta. Wstrząsnąć skrobię kukurydzianą, sól i pieprz w plastikowej torbie i dodać okra, wstrząsając do płaszcza. Smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ponownie przyprawić solą i pieprzem, gdy olej nadal lśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Roztopić masło w oleju z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni i gotować steki przez około 1 minutę z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
Wyjąć na talerz narzędziowy i odstawić na chwilę. Soki z patelni przecedzić do garnka z sosem i ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Tuż przed podaniem sosu finish zgodnie z zaleceniami powyżej. Do podania polej steki sosem łyżką i polej smażoną okrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn