Louise ' S Herbed polędwica wołowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Louise Herbed polędwica wołowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz polędwicę wołową, bazylia, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Herbed Polędwica Wołowa, Herbed Steki Z Polędwicy Wołowej, oraz Herbed polędwica wołowa z dwoma cebulkami Jus.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wiązać polędwicę w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym.
Połączyć olej i czosnek w misce; umyć mięso.
W misce wymieszać bazylią, rozmarynem, solą morską i czarnym pieprzem; posypać równomiernie mięsem.
Polędwica wołowa w rozgrzanym piekarniku, aż zacznie jędrnie i jest gorąca i lekko różowa w środku, 40 do 50 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 140 stopni F (60 stopni C).