Lollipop Cookie Valentines
Lollipop Cookie Valentines wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, barwniki spożywcze, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Bukiety Lollipop Cookie, Ciasteczka Lizakowe, oraz Ciasteczka Lizakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć kije rzemieślnicze przez godzinę w misce z zimną wodą.
W małym ciężkim rondlu na bardzo małym ogniu wymieszaj chipsy czekoladowe, aż się stopią i będą gładkie.
W dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło, brązowy cukier i wanilia, aż puszyste. Dobrze ubić jajko; ubić schłodzoną czekoladę. Mikserem z małą prędkością ubić mąkę, proszek kakaowy i sól, aż będzie gładka. Podziel ciasto na pół.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C) i nasmaruj 2 duże arkusze ciastek.
Zwiń każdą połowę na grubość 1/8 cala między 2 arkuszami papieru woskowego; zamrozić, w papierze woskowym, 5 minut. Peal górne arkusze papieru woskowego z ciasta; Wytnij ciasto za pomocą 3-calowego noża w kształcie serca. Przełożyć resztki; zamrozić ponownie 5 minut; wyciąć.
Umieść połowę serc w odległości 1 cala od siebie na przygotowanym arkuszu ciastek.
Umieść jeden kij na każdym sercu, aby zrobić uchwyt 2 1/2 cala, lekko naciskając na ciasto.
Ułożyć Pozostałe serca na wierzchu; delikatnie docisnąć brzegi, aby uszczelnić.
Piec około 12 minut, aż firma dotknąć. Fajne na stelażach z drutu.
W 2-quart ciężki rondel na bardzo małym ogniu, lub w górnej części podwójnego kotła ustawić nad ledwo gotującej wody, wymieszać białą lub mleczną czekoladę, aż stopi się i gładka; Jeśli za pomocą obu czekoladek, stopić w oddzielnych 1-quart Patelnie.
Trzymając każdy lizak za uchwyt, zanurzyć w czekoladzie, aby płaszcz po obu stronach; niech nadmiar czekolady kapać z powrotem do patelni.
Umieścić każdy lizak, jak to jest pokryte woskiem papieru pokryte arkusz cookie; przechowywać w lodówce 20 minut, aż czekolada jest ustawiona.
Aby lukier: w dużej misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, ubić białko jaja i cukier cukierniczy, aż będzie bardzo gładka. W razie potrzeby usunąć niewielką część lukru do oddzielnej miski; odcień kroplami barwnika spożywczego. Łyżeczka do ozdabiania torebki wyposażona w małą końcówkę do pisania; rurka na lizaki w pożądane wzory. Udekoruj różnymi cukierkami i dekorami; mocowanie z kropkami lukru.