Lody Z Szarlotką
Lody z szarlotką mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, ekstrakt waniliowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz cukier, mąkę i sól; stopniowo mieszaj z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Do jajek ubić niewielką ilość gorącej mieszanki. Zwróć wszystko na patelnię, stale ubijając. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Zdjąć z ognia. Szybko schłodzić, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z bitą śmietaną i wanilią.
Dodaj nadzienie ciasto i cynamon. Na powierzchnię kremu wcisnąć papier woskowany. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów w dwóch trzecich; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę aż do zamrożenia. Po zamrożeniu lodów przełożyć do pojemnika z zamrażarką; zamrozić na 2-4 godziny przed podaniem.