Lody Z Szarlotką

Lody Z Szarlotką
Lody z szarlotką mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, ekstrakt waniliowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier, mąkę i sól; stopniowo mieszaj z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Do jajek ubić niewielką ilość gorącej mieszanki. Zwróć wszystko na patelnię, stale ubijając. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie co najmniej 160° i pokryje tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia. Szybko schłodzić, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z bitą śmietaną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj nadzienie ciasto i cynamon. Na powierzchnię kremu wcisnąć papier woskowany. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
5
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów w dwóch trzecich; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę aż do zamrożenia. Po zamrożeniu lodów przełożyć do pojemnika z zamrażarką; zamrozić na 2-4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn