Lody Z Czerwonej Fasoli

Lody Z Czerwonej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj lodów z czerwonej fasoli. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 514 kalorii, 9g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, żółtka jaj, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Lody Waniliowe Chai.

Instrukcje

1
Odstawić 1/4 szklanki mleka w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Resztę mleka połączyć z grubą śmietaną i 1/3 szklanki cukru w ciężkim, średnio dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Niech mieszanka mleka się bardzo gorąca, ale nie całkiem poparzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4
W międzyczasie połącz pozostałe 1/3 szklanki cukru, sól i żółtka w żaroodpornej misce i ubijaj, aż żółtka lekko zgęstnieją i uzyskają jaśniejszy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodaj skrobię kukurydzianą do mleka odstawić w małej misce, smushing go opuszkami palców do absolutnie gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Gdy mieszanka mleka i śmietany prawie się gotuje, ubij zawiesinę skrobi kukurydzianej, która powinna prawie natychmiast zagęścić mleko. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Z chochlą w jednej ręce i trzepaczką w drugiej, i drewnianą łyżką obok pieca, kadzi część gorącego mleka do mieszaniny żółtka, ubijając wszystko, co jesteś wart, jak to zrobić. Po ubijaniu dwóch kadzi do mieszanki żółtkowej, wlej teraz hartowaną mieszaninę żółtkową do garnka z gorącym mlekiem i ubijaj całość twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
ChochlaChochla
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Teraz stań tam i stale mieszaj, uważnie obserwując, aż jaja dalej zagęszczą mleko, choć tylko nieznacznie, przez 3 do 4 minut. Ponieważ robimy to na bezpośrednim ogniu, a nie w bardziej czasochłonnym podwójnym kotle, mieszamy ostrożnie, naprzemiennie między trzepaczką, aby włączyć wszystko, a drewnianą łyżką, aby dostać się do narożników, gdzie jajka w przeciwnym razie gotują się najpierw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
W chwili zagęszczenia kremu przenieś go z garnka do czystej żaroodpornej miski i ubijaj anko i wanilię, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Niech ostygnie do temperatury pokojowej (jeśli chcesz to przyspieszyć, Ustaw miskę w zlewie częściowo wypełnionym lodowatą wodą), a następnie przykryj i przechowuj w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
11
Następnego dnia przelej krem do maszyny do lodów i pozwól mu się rozerwać zgodnie z instrukcjami producenta. Po zakończeniu lodów wyjmij dasher, walcz o to, kto będzie go lizał, bądź miły i dziel się, a gotowe lody przenieś do pojemnika do przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
12
Umieść pojemnik w zamrażarce i przechowuj, aż będziesz gotowy do podania (podobnie jak wszystkie lody, jest to najbardziej pełne smaku, gdy lekko zmięknie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
13
Od fasoli po fasoli: książka kucharska. przez Crescent Dragonwagon. Copyright © 2011 by Crescent Dragonwagon. Wydawnictwo Workman Publishing.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn