Lody Wiśniowe Chrupiące
Lody Cherry Crunch wymagają około 45 minut od początku do końca. Za 69 centów za porcję otrzymasz deser na 20 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 421 kalorii . Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na lato . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup staromodny owies, mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskuje łyżkowy wynik 0% , co jest wynikiem możliwym do poprawy. Podobne przepisy obejmują Jak zrobić lody bez maszyny do lodów , Lody wiśniowe i Truskawkowe ciasteczka z kawałkami czekolady .
Instrukcje
W dużym rondlu ubić jajka, cukier i mleko, aż się połączą. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie 160° i pokryje grzbiet metalowej łyżki.
Zdejmij z ognia; Fajny. Zmiksuj mieszankę budyniową, śmietanę, wanilię i sól. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
W misce wymieszaj płatki owsiane, mąkę, brązowy cukier i cynamon.
Posiekaj masło, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Rozsmarowany na nienasmarowanej 15-calowej powierzchni. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do złotego koloru. Studzimy na drucianej kratce.
Wymieszać nadzienie z ciasta z kremową masą. Napełnij cylinder zamrażarki lodów do dwóch trzecich; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Pozostałą mieszaninę przechowuj w lodówce, aż będzie gotowa do zamrożenia.
Po wyjęciu z zamrażarki lodów, wmieszaj porcję mieszanki owsianej do każdej porcji.
Przenieść do pojemnika do zamrażania. Przykryj i zamroź na co najmniej 4 godziny przed podaniem.