Lody Płatkowe Frosted Toast Crunch™
Lody płatkowe Frosted Toast Crunch™ mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest idealny do Lato. Jeśli masz płatki, żółtka jaj, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lody Płatkowe Frosted Toast Crunch™ , Chocolate-Dipped Frosted Toast Crunch™ Płatki Marshmallow Traktuje, oraz Frosted Toast Crunch™ Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, beat żółtka i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 3 do 4 minut lub aż kremowy i bladożółty. Beat in vanilla. Odstawić.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko na średnim ogniu, aż bąbelki zaczną tworzyć się wokół krawędzi rondla. Nie pozwól, aby mleko się zagotowało.
Dodać pokruszone płatki; ubić trzepaczką do połączenia.
Dodać 1/4 szklanki mieszanki mleka do mieszaniny jaj; ubić trzepaczką do połączenia. Powtórz ten krok jeszcze 2 razy.
Przenieść mieszaninę jaj do rondla; gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pokrywa z powrotem łyżki. Chłodna mieszanka w rondlu całkowicie, około 30 minut.
Przechowywać w lodówce mieszaniny w rondlu do bardzo zimnego, o 2 godziny.
Przenieść mieszaninę do maszyny do lodów. Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producentów.