Lody malinowo-czekoladowe (bez ubijania)
Malina Ripple & White Chocolate Ice Cream (bez churn) może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 4053 kalorii, 49g białka, oraz 288g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $16.46 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka cukru pudru, mleko skondensowane, Podwójna śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj No Churn Keto Chocolate Ice Cream, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Maliny i cukier puder gotować delikatnie, aż jagody zaczną się zapadać, następnie wyjąć je z ognia i przesiać do miski, aby usunąć pestki.
W dużej misce ubij skondensowane mleko, śmietanę i wanilię, aż zacznie gęstnieć. Trwa to około 5 minut z elektryczną ręczną trzepaczką.
Wlać część puree z malin do mieszaniny lodów i mieszać tylko tyle, aby wirować.
Blachę wyłożyć folią spożywczą, następnie wlać warstwę lodów, następnie zalać puree, a następnie kolejną warstwę każdego z nich. Dopóki nie napełnisz swojej puszki. Zachować trochę puree, aby wlać na wierzch lodów.
Włóż lody do lodówki, aby ustawić, najlepiej na noc. Wyjmij z zamrażarki około 15-20 minut przed podaniem, aby zmiękła.