Lody kawowe z ciemną czekoladą - sól morska Kora migdałowa
Jeśli 52 grosze za porcję spada twój budżet, lody kawowe z ciemną czekoladą-sól morska Kora migdałowa może być niesamowita bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz naturalne migdały, lody kawowe, grubą sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorzka czekolada Kora migdałowa z solą morską, Gorzka czekolada sól morska Kora migdałowa-niskowęglowodanowa i bezglutenowa, oraz Kawa Palona Migdał + Tosty Kokos Ciemna Czekolada Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chipsy czekoladowe w bezpiecznym dla mikrofalówki szklanym naczyniu o pojemności 1 filiżanki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 1/2 minuty lub do rozpuszczenia czekolady, mieszając po 1 minucie.
Dodaj migdały, mieszając tylko do połączenia.
Rozprowadzić równomiernie na galaretowatej rolce wyłożonej papierem woskowym; posypać równomiernie solą morską. Zamrozić 20 minut. Rozbij się na kawałki.
Łyżka 1/2 szklanki lodów do każdego z 6 poszczególnych misek do serwowania; top każdej porcji z bitą polewą i kawałki kory złamane.