Lody Karmelowe Solone

Lody Karmelowe Solone
Solone lody karmelowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz brązowy cukier, sól płatkowa, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone karmelowe Patelnie czekoladowe brownie z lodami karmelowymi, No-ice-Maker Solony Karmel, Bourbon, masło orzechowe i czekoladowe kawałki lodów, oraz Lody Karmelowe Solone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko umieścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi patelni utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Żółtka umieścić w dużej misce, wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać połowę gorącego mleka do żółtek, stale mieszając. Zwrócić mieszaninę żółtka na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
4
Połącz cukier, śmietanę i masło w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować 3 minuty bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą morską. Stopniowo dodawać mieszaninę karmelu do mieszaniny żółtka, stale mieszając. Powrót patelni na małym ogniu; gotować, aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
KarmelKarmel
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
6
Umieść patelnię w dużej misce wypełnionej lodem, aż do całkowitego ostygnięcia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
7
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
LódLód
8
Spuścić lodowatą wodę z wiadra zamrażarki; przepakować solą i lodem. Przykryć ręcznikami kuchennymi i odstawić na 1 godzinę lub do momentu, aż będą twarde. Łyżka około 1/2 szklanki lodów do każdego z 10 potraw; posypać równomiernie solą płatkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
WodaWoda
SólSól
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn