Lody Czekoladowe
Lody czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz substytut jajka, batonik mlecznej czekolady, bezkaloryczny słodzik i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę nad 2 filiżanki odparowanego mleka w średnim rondlu; odstawić 5 minut.
Gotować na średnim ogniu, aż żelatyna rozpuszcza się i mieszanina po prostu dochodzi do wrzenia. Stopniowo wymieszać około 1 szklanki gorącego mleka do substytutu jajka; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny mleka, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 2 minuty (nie gotować).
Zdjąć z ognia. Wymieszać 2 szklanki mleka i wanilii.
Połącz kakao i słodzik w dużej misce. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę mleka, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać posiekane cukierki. Schłodzić około 30 minut lub tylko do zimna, mieszając od czasu do czasu (nie przesadzić).
Wlać mieszaninę czekolady do zamrażarki w 4-litrowej zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.