Przepis lody Cone Cupcakes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 418 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten przepis z Cookie Madness ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, cukier puder, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lody Cone Cupcakes, Posypka Lody Cone Cupcakes, oraz Jak zrobić lody Cone Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (176 C). Owiń mały kwadrat folii wokół 18 lodów z płaskim dnem (możesz pominąć folię ,ale pomaga to zapobiec wyciekom) lub po prostu ułóż 18 kubków muffin z papierowymi wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól i kakao w proszku. Zrobić dobrze w środku i dodać olej, wanilia i ocet jabłkowy. Mieszaj do zwilżenia, następnie wlej kawę na ciasto i mieszaj, aż dobrze wymieszane-ciasto będzie miało kilka grudek. Napełnij stożki (lub kubki) 2/3 drogi pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
Papier Ryżowy
Groch Fioletowy
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec przez 20 minut lub do testu ciasta zrobić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ostudzić i przygotować lukier.Lukier: roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej lub w misce ustawionej na ledwo gotującej się wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Niech ostygnie lekko. Ubij masło i cukier puder do uzyskania kremowej konsystencji. Ubić wanilią i roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych