Loaded Black - Eyed Peas, szpinak i zupa jarzynowa

Loaded Black - Eyed Peas, szpinak i zupa jarzynowa
Loaded Black - Eyed Peas, szpinak i zupa jarzynowa jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 119 osób. Dobrze sprawdza się jako zupa. Udaj się do sklepu i odebrać liści laurowych, black-Eyed peas, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest znakomite. Spróbuj Jesienna zupa jarzynowa z Czarnookim groszkiem i grillowanym kurczakiem, Black - Eyed Peas And Vegetable Salad, oraz Black - Eyed Peas ze szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
3
Wymieszać ziemniaki, black-Eyed peas, marchew, cukinia, szpinak, pietruszka, i liście laurowe do bulionu. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować zupę, aż groch są miękkie i smaki mają mieszane, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia76
Magazyn