Loaded Black - Eyed Peas, szpinak i zupa jarzynowa
Loaded Black - Eyed Peas, szpinak i zupa jarzynowa jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 119 osób. Dobrze sprawdza się jako zupa. Udaj się do sklepu i odebrać liści laurowych, black-Eyed peas, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest znakomite. Spróbuj Jesienna zupa jarzynowa z Czarnookim groszkiem i grillowanym kurczakiem, Black - Eyed Peas And Vegetable Salad, oraz Black - Eyed Peas ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać ziemniaki, black-Eyed peas, marchew, cukinia, szpinak, pietruszka, i liście laurowe do bulionu. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować zupę, aż groch są miękkie i smaki mają mieszane, 1 1/2 do 2 godzin.