Lizaki Macaron mogą być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 99 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pomarańczowego barwnika spożywczego, blanszowanych migdałów, cukru pudru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Tydzień macarona: woda różana i waniliowy Macaron, Tydzień macarona: woda różana i waniliowy Macaron, oraz Macaron Tydzień: Marcepan Macaron.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku makaroników: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Wyłóż 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
W robocie kuchennym zmiksuj migdały, aż będą drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
4
W dużej misce, używając miksera ręcznego na dużych obrotach, ubij białka, aż utworzą miękkie szczyty, około 1 minuty. Stopniowo dodawaj granulowany cukier, ciągle ubijając, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty, około 2 minut. Ubij ekstrakt z migdałów, skórkę pomarańczową i barwnik spożywczy, po 1 kropli na raz, jeśli używasz. Za pomocą szpatułki złóż zmielone migdały i cukier puder, aż się połączą. Używając małej miarki do ciastek, nabierz od ośmiu do dwunastu kółek ciasta o średnicy 2 cali na każdą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Miękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru Lodowego
Skórka Pomarańczowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści, a mieszanina będzie gładka, około 2 minut. Wstaw do lodówki, aż będzie wystarczająco gęsty, aby się rozprowadził, około 25 minut.
Aby złożyć: nałóż nadzienie na płaską stronę połowy ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4
Umieść patyczki do lizaków na środku nadzienia i delikatnie dociśnij Pozostałe ciasteczka na wierzchu. Pozostaw nadzienie do Ustawienia w temperaturze pokojowej, około 1 godziny.
Makaroniki można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "