Linguine z przegrzebkami i krewetkami w tajskim Zielonym sosie Curry

Linguine z przegrzebkami i krewetkami w tajskim Zielonym sosie Curry
Linguine z przegrzebków i krewetek w tajskim Zielonym sosie Curry może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.5 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 732 kalorie, 32G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jeśli masz pasty curry, krewetki, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z krewetkami i przegrzebkami w tajskim Zielonym sosie Curry, Tajskie zielone Curry z krewetkami, przegrzebkami i jarmużem, oraz Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Skeleton Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Świeży, owocowy, a przede wszystkim przyjazny dla jedzenia, nasz Grüner Veltliner (w skrócie Gru-Vee) pokazuje uroki, które sprawiają, że winogrono Austria jest ulubioną odmianą białego wina. Pikantne wino o wybuchowych owocowych smakach, lekkim minerale i pełnym, ekspansywnym wykończeniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn