Linguine z pieczarkami i szynką

Linguine z pieczarkami i szynką
Linguine z pieczarkami i szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, makaron linguine, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 38%. Spróbuj Linguine z kiełbasą i pieczarkami, Boczniaki smażone z Linguine, oraz Linguine z grzybami Portabella i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać makaron linguine, i gotować przez 8 do 10 protokół, lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Masło rozpuścić na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać cebulę, czosnek i grzyby na maśle do miękkości. Zmniejszyć ogień i powoli mieszać w śmietanie. Kontynuuj gotowanie, aż sos zgęstnieje, dodaj szynkę i bazylię i duś jeszcze przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W dużej misce, wrzucić linguine z sosem śmietanowym, i doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sos śmietanowySos śmietanowy
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn