Linguine z pieczarkami i szynką
Linguine z pieczarkami i szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, makaron linguine, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 38%. Spróbuj Linguine z kiełbasą i pieczarkami, Boczniaki smażone z Linguine, oraz Linguine z grzybami Portabella i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron linguine, i gotować przez 8 do 10 protokół, lub aż al dente; odcedzić.
Masło rozpuścić na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać cebulę, czosnek i grzyby na maśle do miękkości. Zmniejszyć ogień i powoli mieszać w śmietanie. Kontynuuj gotowanie, aż sos zgęstnieje, dodaj szynkę i bazylię i duś jeszcze przez 10 minut.
W dużej misce, wrzucić linguine z sosem śmietanowym, i doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.