Linguine z kalafiorem, orzeszkami piniowymi i porzeczkami
Linguine z kalafiorem, orzeszkami pinii i porzeczkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 22g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, kalafior, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć porzeczki, można śledzić to danie główne z Budyń Torebkowy Z Porzeczkami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Curry Sałatka z kalafiora z porzeczkami i orzeszkami pinii, Kuskus z orzeszkami piniowymi i porzeczkami, oraz Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Toast orzeszki piniowe, aż złoty kolor, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Umieść kalafior na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać porzeczki, wodę i 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu i gotować, pokryte, aż kalafior jest prawie miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Porzeczki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Wyjąć mieszaninę z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Umieścić masło na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż masło będzie złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj mieszaninę kalafiora, olej, czosnek, płatki czerwonej papryki i pozostałą 1/2 łyżeczki soli i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż tylko gotowe, o 12 protokół. Rezerwy 3/4 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Odcedzić i wymieszać z 1/2 szklanki wody z makaronu, mieszaniną kalafiora, orzeszków piniowych, parmezanu i pietruszki. Jeśli makaron wydaje się suchy, dodaj więcej zarezerwowanej wody z makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
10
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
11
Rekomendacja wina: orzechy i owoce, wraz z asertywnym smakiem kalafiora, najlepiej smakuje z kwaśnym białym winem. Dobrym wyborem będzie butelka Arneis lub vernaccia z Włoch lub ewentualnie niedrogie wino musujące z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino Musujące
Całe Dojrzałe Oliwki
Arneis
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego