Linguine z kalafiorem, orzeszkami piniowymi i porzeczkami

Linguine z kalafiorem, orzeszkami piniowymi i porzeczkami
Linguine z kalafiorem, orzeszkami pinii i porzeczkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 22g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, kalafior, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć porzeczki, można śledzić to danie główne z Budyń Torebkowy Z Porzeczkami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Curry Sałatka z kalafiora z porzeczkami i orzeszkami pinii, Kuskus z orzeszkami piniowymi i porzeczkami, oraz Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Toast orzeszki piniowe, aż złoty kolor, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Umieść kalafior na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać porzeczki, wodę i 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu i gotować, pokryte, aż kalafior jest prawie miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
PorzeczkiPorzeczki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wyjąć mieszaninę z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić masło na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż masło będzie złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj mieszaninę kalafiora, olej, czosnek, płatki czerwonej papryki i pozostałą 1/2 łyżeczki soli i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
8
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine aż tylko gotowe, o 12 protokół. Rezerwy 3/4 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Odcedzić i wymieszać z 1/2 szklanki wody z makaronu, mieszaniną kalafiora, orzeszków piniowych, parmezanu i pietruszki. Jeśli makaron wydaje się suchy, dodaj więcej zarezerwowanej wody z makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
11
Rekomendacja wina: orzechy i owoce, wraz z asertywnym smakiem kalafiora, najlepiej smakuje z kwaśnym białym winem. Dobrym wyborem będzie butelka Arneis lub vernaccia z Włoch lub ewentualnie niedrogie wino musujące z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
ArneisArneis
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn