Linguine z squasha, boczek, i kozi ser może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, koziego sera, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine Z Kabaczkiem, Boczkiem I Kozim Serem, Kolacja: Linguine Z Kabaczkiem, Bekonem I Kozim Serem, oraz Kabaczek i cukinia "Linguine" z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedzić na ręczniku papierowym, następnie pokruszyć lub rozbić na kawałki; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Spuścić wszystko, ale o 2 łyżki tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj squash i czosnek na patelni i smażyć na średnim ogniu przez 3 do 5 protokół. Wymieszać bulion i sól. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest gotowane przez i zmiękczona, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Nóż Do Obierania
Bulion
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać połowę koziego sera i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
6
Umieść gotowane linguine w dużej misce. Wymieszać sos do linguine i wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Skropić oliwą z oliwek i dodać zarezerwowany boczek, pozostały ser kozi i pieprz.