Pikantny Grillowany Burger z indyka z surówką

Pikantny Grillowany Burger z indyka z surówką
Pikantny Grillowany Burger z indyka z colesław to danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 657 kalorii, 48g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 223 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka liści bazylii, zielonej cebuli, po prostu kolejna filiżanka kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Burger Z Indyka, Pikantny Burger z indyka i cukinii, oraz Grillowana kanapka z kurczakiem z pikantną surówką.

Instrukcje

1
Przygotuj grill na wysokie bezpośrednie ciepło: przygotuj grill (gaz lub węgiel drzewny) na bezpośrednie wysokie ciepło. Można również gotować hamburgery na kuchence na patelni lub żeliwnej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz składniki hamburgera, uformuj paszteciki: w dużej misce delikatnie połącz mięso z indyka, bułkę tartą, szczypiorek, Bazyl, zieloną cebulę, majonez, sos Worcestershire, sos chili, sól i pieprz. Pracuj mieszaninę rękami, aż zostanie po prostu wymieszana. Nie nad mieszać lub hamburgery skończy się trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Tworzą cztery paszteciki, o grubości około 1 cala.
1
Paszteciki posypać solą i pieprzem. Grilluj je przez 5-7 minut z każdej strony, aż temperatura wewnętrzna pasztecików osiągnie 74° na termometrze do mięsa. Burgery z indyka powinny być gotowane przez, a nie rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pod koniec gotowania, umieścić bułki na grillu do toastu przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjmij hamburgery z grilla na talerz, przykryj i pozostaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Ubić majonez, ocet, musztardę, cukier, płatki czerwonej papryki razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj do kapusty, rukoli i bazylii w większej misce tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Złóż hamburgery: Złóż hamburgery, umieszczając każdy burger na dolnej bułce i układając plasterek pomidora, kilka ogórków i trochę surówki na wierzchu, a następnie polewając górną bułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Składniki

680Orzechy dowolne (posiekane)mielony Indyk (białe mięso, ciemne mięso lub mieszanka)mielony Indyk (białe mięso, ciemne mięso lub mieszanka)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta świeżabułka tarta świeża3(zima)1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2(zima)posiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire2(może być lub przeglądać)gorący sos chile, taki jak sos Tabasco (ilość zależy od tego, jak pikantne lubisz swoje potrawy) lub sos Tabasco Chipotlegorący sos chile, taki jak sos Tabasco (ilość zależy od tego, jak pikantne lubisz swoje potrawy) lub sos Tabasco Chipotle2zielona cebula, mielone, białe i zielone częścizielona cebula, mielone, białe i zielone części4liście świeżej bazylii, cienko pokrojoneliście świeżej bazylii, cienko pokrojone11 funt cukinii,sól morska, lub więcej do smakusól morska, lub więcej do smaku1(może być lub przeglądać)świeżo zmielony pieprz, lub więcej do smakuświeżo zmielony pieprz, lub więcej do smaku4bułki hamburgerowe, lekko tostowanebułki hamburgerowe, lekko tostowane1sliceSłodki ogórekSłodki ogórek1pomidory, rdzeniowane i krojonepomidory, rdzeniowane i krojone4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikapusta rozdrobnionakapusta rozdrobniona2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno zapakowana rukola, rukola wodna lub po prostu kolejna filiżanka rozdrobnionej kapustyluźno zapakowana rukola, rukola wodna lub po prostu kolejna filiżanka rozdrobnionej kapusty10liście bazylii, cienko pokrojoneliście bazylii, cienko pokrojone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku11 funt cukinii,Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2(może być lub przeglądać)Musztarda DijonMusztarda Dijon1(może być lub przeglądać)pokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki1WES E Sztuka języka angielskiegoSól i świeżo zmielony pieprz do smakuSól i świeżo zmielony pieprz do smaku

Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel

Malbec, Merlot, i Zinfandel są moje najlepsze typy na hamburgery z indyka. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Przyjemny nos dymu, smoły, lukrecji, soi, czarnej wiśni i czarnej porzeczki. Prowadzi to do pełnowartościowego wina z warstwami soczystych owoców, doskonałą głębią i koncentracją oraz długim, czystym wykończeniem. Mieszanka: 85% Malbec i 15% Cabernet Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn