Letnie Tofu i makaron kukurydziany
Letnie Tofu i makaron kukurydziany może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 312 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz musztardę, sól koszerna, makaron farfalle ze szpinakiem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Summer CORN & Scallop Pasta, Letnie makarony z kukurydzy i boczku, oraz Letni makaron z krewetkami i słodką kukurydzą Carbonara.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 13 do 15 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu i wymieszać z tofu.
Wymieszać z miodem i musztardą Dijon. Doprawić suchą musztardą, 1 łyżeczką przyprawy Old Bay®, koszerną solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż tofu jest dokładnie pokryte.
Mieszamy kukurydzę do rondla. Doprawić pozostałą przyprawą Old Bay® i odżywczymi drożdżami. Gotować do ogrzania. Pozostawić do ostygnięcia około 5 minut przed podaniem na ugotowany makaron.