Letnie Pomidory
Letnie pomidory to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, pomidory, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane letnie pomidory, Sałatka makaronowa z letnimi pomidorami, oraz Kabaczek letni z pomidorkami koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać olej, ocet, brązowy cukier, sól i pieprz. Ułóż jedną trzecią pomidorów w 1 warstwie na dużym talerzu, następnie skrop sosem i posyp szalką. Zrobić 2 kolejne warstwy pomidorów, skropić każdy z sosem i posypać szalotki.
Pomidory można pokroić i ubrać, bez cebuli, 6 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć folią.
Posypać cebulką pomidory tuż przed podaniem.