Letnie opakowania warzywne z tostowym masłem orzechowym
Letnie Pakiety warzyw z tosty masło orzechowe może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,13 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Babeczki Z Masłem Orzechowym, Tosty Pecan Masło Dyniowe, oraz Tosty Masło Ciasto Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i piec przez 8 minut, lub do lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Przenieść na talerz, ostudzić całkowicie, a następnie posiekać. W misce wymieszać orzechy pekan z masłem. Obficie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozpal grilla. W dużej misce delikatnie wrzucić warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozłóż liście bananowe na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Ułóż 4 kawałki boczku obok siebie w środku dolnej połowy każdego liścia.
Warzywa rozłożyć na boczku i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Złóż górną połowę każdego liścia nad warzywami, a następnie schowaj boki pod spodem, aby uszczelnić. Związać paczki sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.