Letnie Ciasto Truskawkowe
Letnie ciasto truskawkowe wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką truskawki, mleko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świeże Ciasto Truskawkowe: Summery Sweet Perfection, Sałatka letnia BLT, oraz Zupa letnia z pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Upiec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje, o 5 protokół; pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed napełnieniem.
Ubić razem ser Neufchatel, cukier, ekstrakt waniliowy i mleko razem w misce, aż lekko rozrzedzone; rozprowadzić łopatką na skorupie ciasta.
Ułóż jagody na szczycie nadzienia serowego w cieście z punktami skierowanymi ku górze, lekko naciskając w dół, aby zakotwiczyć w nadzieniu serowym. Nadzienie serowe najlepiej przykryć jagodami.
Polewamy równomiernie polewą truskawki.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.