Letnia Zupa Z Koperkiem

Letnia Zupa Z Koperkiem
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Zupa letnia z koperkiem może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 9 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pory, pół na pół, koperek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Dilled Summer Squash, Zupa Grzybowa Z Koperkiem, oraz Rosół Z Koperkiem.

Instrukcje

1
Saute pory w gorącym oleju w holenderskim piekarniku do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać cukinię i bulion. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 8 do 10 minut lub aż cukinia jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
4
Mieszanka procesowa w partiach w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wymieszać w pół na pół i kolejne 3 składniki. Schłodzić co najmniej 3 godziny.
6
Dekorować, w razie potrzeby.
7
Przygotowanie: 20 min., Gotowanie: 15 min., Chill: 3 godz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn