Letnia Włoska marynata może być tylko marynatą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 11 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, czosnek, wino do gotowania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Pikantny włoski sos i marynata, Włoski Dijon Vinaigrette lub marynata, oraz Łatwa Włoska Marynata Do Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić wino, sok z cytryny, oliwę z oliwek, cebulę, czosnek, całe ziarna pieprzu, pokruszone ziarna pieprzu, oregano, bazylia, tymianek i sól razem w dużej misce. Użyj mieszaniny do marynowania mięsa 2 do 24 godzin przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu